Hét hondentraining- en gedragscentrum

voor je puppy of jonge hond!

Aankoopadvies

Puppytraining

PuberConnect

Net wat anders dan een hondenschool

Gedragsbegeleiding

Themalessen

Tijdens een aankoopadviesgesprek van 45 minuten wordt samen met jou overlopen welke hond er best bij je past. We houden rekening met de leefsituatie, verwachtingen naar de hond toe en wat de jij je toekomstige hond kan bieden. Tijdens dit gesprek krijg je ook mee hoe je een goede fokker kan selecteren en waar je op kan letten bij het uitkiezen van een pup. Opvolging via mail is inbegrepen tot de aankoop van de pup.
Aankoopadvies blijft voorlopig enkel online beschikbaar. Het gesprek gebeurt via videocall.

Geef je pup een geweldige start met de PuppyStart en PuppyConnect lessenreeksen!

Kom alles te weten over de opvoeding  van een pup, socialisatie, voorkomen van probleemgedrag en vooral over hoe je jouw pup kan begeleiden tot een leuke, stabiele hond! We bieden zowel individuele begeleiding aan als groepslessen aan.

Klik op de foto voor meer info over onze puppycursus, -begeleiding en tarieven.

 

Is je hond al wat oud voor een puppyklasje, maar heeft hij de basisoefeningen nog niet helemaal onder de knie? Worstel je een beetje met zijn puberstreken?

Voor pubers bieden we zowel individuele begeleiding als groepslessen aan.

Klik op de foto voor meer info over onze pubercursus, -begeleiding en tarieven.

 

Heel wat mensen hebben een ideaalplaatje in hun hoofd van het leven met een hond. Vaak loopt het toch niet helemaal zoals verwacht. Zit je met je handen in het haar door het probleemgedrag van je hond? Ik zet jullie terug op het goede spoor zodat jullie weer van elkaar kunnen genieten. Klik op de foto voor meer info over het gedragsbegeleidingstraject.

 

Bij H-Connect worden er regelmatig themalessen aangeboden. Denk maar aan een kind & hond cursus, hierkomcursus, fun in het bos, wandelen aan een slappe lijn, ... Naast deze lessenreeksen kan je ook losse workshops volgen. Klik op de foto voor meer info over onze workshops en themalessen en tarieven.

€45,00

€115,00

Let op!
Wij vragen om tijdens de lessen, zowel privé als in groep, rekening te houden met onze veiligheidsmaatregelen. online begeleiding blijft mogelijk en wordt aangemoedigd.