Hét hondentraining- en gedragscentrum

voor je puppy of jonge hond!

Een spring-in-'t-veld die in 2017 besloot om volledig voor haar passie te gaan: dieren. Ze startte haar opleiding agro- en biotechnologie dierenzorg via afstandsonderwijs om zich te verdiepen in de dierenwereld. Daarnaast volgde ze de opleiding tot kynologische instructeur aan de Martin Gaus Academie in Lelystad. Ze heeft een tijd gewerkt bij een hondenuitlaatservice en als dierenoppas aan huis. Naast haar passie voor dieren, heeft ze ook een liefde voor reizen, sporten en de natuur.

 

 

 

Shana geeft bij H-Connect de praktijklessen van de groepslessenreeksen PuppyConnect, PuberStart en PuberConnect.

Hanne Lauwers

Shana Vandemaele

Als gastgezin van assistentiehonden in opleiding maakte Hanne kennis met het opvoeden van pups en het trainen van honden. Ze volgde de opleiding tot kynologisch instructeur aan de Martin Gaus Academie (Lelystad, Nederland) waarna ze verder ging met de opleiding tot kynologisch gedragstherapeut. Na stage te lopen op verschillende hondenscholen in België en Nederland startte ze in 2019 met H-Connect. 

 

 

Hanne verzorgt bij H-Connect de gedragsbegeleidingstrajecten, individuele puppybegeleiding, privélessen en aankoopadviesgesprekken. Daarnaast geeft ze de wekelijkse PuppyStart groepslessen en de theorielessen van de PuppyConnect en PuberStart lessenreeksen. 

Leuk je te leren kennen!