Hét hondentraining- en gedragscentrum

voor je puppy of jonge hond!

Aankoopadvies

PuppyStart-begeleiding

Individuele begeleiding

Online begeleiding, training en advies

Tijdens een videogesprek van 45 minuten wordt samen met jou overlopen welke hond er best bij je past. We houden rekening met de leefsituatie, verwachtingen naar de hond toe en wat de jij je toekomstige hond kan bieden. Tijdens dit gesprek krijg je ook mee hoe je een goede fokker kan selecteren en waar je op kan letten bij het uitkiezen van een pup. Opvolging via mail is inbegrepen tot de aankoop van de pup.

Om de eerste periode met je pup in huis zo goed mogelijk te laten verlopen, kan je kiezen voor de PuppyStart-begeleiding. Voor dit driedelig online lessenpakket betaal je €118,00. Je ontvangt een werkbundeltje met alle informatie over de opvoeding  van een pup, socialisatie, voorkomen van probleemgedrag en vooral over hoe je jouw pup kan begeleiden tot een leuke, stabiele hond. Tijdens een eerste videogesprek kan je al je vragen kwijt. Tijdens een tweede en derde videogesprek worden de eerste oefeningetjes uitgelegd en word je bijgestaan met advies. Tijdens het verloop van deze begeleiding is bijstand bij eventuele problemen inbegrepen. 

Zowel voor pups als voor pubers kan je online individuele training volgen. Bij individuele begeleiding gaan we aan de slag op het tempo van jou en jouw hond. 

 

Voor dit zesdelig online lessenpakket betaal je €255,00. We starten met een kennismakingsgesprek. Hierna ontvang je oefeningen waarmee jullie aan de slag kunnen. Tijdens de volgende videolessen bespreken we telkens hoe het gegaan is en wat er nog moeilijk gaat. Na elke videoles krijgen jullie nieuwe oefeningen toegestuurd. Door jullie oefeningen steeds te filmen en door te sturen, kan ik bijsturen waar nodig.

 

Individuele begeleiding is ook mogelijk in losse lessen.

€45

Losse lessen €45,00

Lessenreeks  €255,00

Omwille van het Coronavirus konden zowel groepslessen als privélessen niet meer live doorgaan.
Nu de lessen weer normaal worden opgestart blijft onderstaand aanbod ook online beschikbaar.

 

 

 

€118,00