Hét hondentraining- en gedragscentrum

voor je puppy of jonge hond!

Een aantal jaar geleden werd ik gastgezin voor een assistentiehond in opleiding. Een kleine labradorpup kwam voor anderhalf jaar bij ons wonen. Het bleek een hele uitdaging te zijn. Van slapeloze nachten en stukgebeten schoenen tot blaffen voor aandacht en gaten in kleding door die scherpe puppytandjes. Noem maar op! Ik geloof dat ik over alle puppy- en puberperikelen kan meespreken.

 

Tijdens de periode als gastgezin van Pepper heb ik enorm veel geleerd over het opvoeden van een hond, maar ontdekte ik ook dat ik nog veel meer wilde weten over honden en hun gedrag.

 

Ik startte met een opleiding tot kynologisch instructeur aan de Martin Gaus Academie. Ondertussen zit die opleiding er al een tijdje op en ben ik bezig met de opleiding tot kynologisch gedragstherapeut. Ik liep stage in verschillende hondenscholen in België en Nederland, waarna ik klaar was om mijn eigen project op te bouwen. Die kleine labradorpup was het begin van H-Connect.

 

Regelmatig volg ik bijscholingen en workshops om mijn kennis up-to-date te houden, mezelf te blijven uitdagen en om jou en je hond zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

 

 

 

Hanne, de H in H-Connect

Visie & methode

Aanbod