gallery/logo_transparent_background

Gedragsbegeleiding en training op maat
voor je puppy, herplaatser of volwassen hond.

Voor optimale begeleiding tijdens de eerste periode met je pup in huis kies je voor PuppyStart-begeleiding. Heb je je pup al even? Dan kan je meteen door naar PuppyConnect-begeleiding.

 

Liever trainen in kleine groep? Klik hier voor onze puppycursussen.

Om de eerste periode met je pup in huis zogoed mogelijk te laten verlopen,
kan je kiezen voor de PuppyStart-begeleiding.

Voor deze driedelige lessenreeks betaal je €100. De eerste les (1uur) vindt bij voorkeurplaats vooraf aan de komst van de pup. Tijdens deze les wordt alles overlopen wat komt kijken bij de voorbereiding op de komst van de pup en worden er afspraken gemaakt i.v.m. de omgang met de pup. De tweede (45 minuten) en derde les (30 minuten) worden de eerste oefeningetjes uitgelegd en word je bijgestaan met advies. Tijdens het verloop van deze begeleiding is bijstand bij eventuele problemen inbegrepen. 

 

gallery/billy
gallery/6607bfb8084b7f6a6b18547aa43b9b4a

Heb je de PuppyStart-begeleiding doorlopen? Of is je pup al even bij jou? Dan kan je verder met de PuppyConnect-begeleiding. Voor deze zesdelige lessenreeks betaal je €165,00.

(€180 incl. oriënteringsgesprek voor nieuwe pups)

 

Tijdens deze lessen leer je verder hoe om te gaan met je pup, hoe je best reageert in bepaalde situaties en hoe je je pup de eerste basisoefeningen kan aanleren. Ook socialisatie komt hier uitgebreid aan bod. De lessen gaan door bij jou aan huis, op een locatie naar keuze of op onze locatie te Sint-Job-in-'t-Goor.