gallery/logo_transparent_background

Gedragsbegeleiding en training op maat
voor je puppy, herplaatser of volwassen hond.

Naam  
E-mail  
Telefoon  
Adres  
Hoe heet je pup?  
Hoe oud is je pup?  
Van welk ras is je pup?  
Ik wens me in te schrijven voor de PuppyStart groepslessen op   
Bijkomende info over je pup of vragen.  
  

Geef je pup de best mogelijke start met de PuppyStart groepslessen. Voor deze vierdelige lessenreeks betaal je €55. Je krijgt alle nodige informatie om van de eerste weken met je pup in huis een feestje te maken! Terwijl jij een heleboel puppy-kennis op doet, krijgt je pup de kans om te wennen aan de locatie en aan de aanwezigheid van leeftijdsgenootjes. Deze puppylessen zijn de ideale setting voor gecontroleerde socialisatie met andere pups onder toeziend oog van een opgeleide instructeur

 

De PuppyStart groepslessen gaan door op zaterdagochtend om 09.15u en dinsdagavond om 20.00u. Je kan ervoor kiezen om zowel op zaterdag als op dinsdag te komen. Doe je het liever wat rustiger aan? Dan kom je 1x per week op zaterdag of dinsdag.

 

Pups zijn welkom vanaf 8 weken. Omdat de ontwikkeling van je pup niet stil staat, kan je bij H-Connect elke week instromen. Er is dus geen wachttijd. Aanmelden is noodzakelijk zodat we weten dat je komt. Bij veel aanmeldingen kunnen we de groep opsplitsen. Aanmelden doe je door onderstaand formulier in te vullen.

gallery/1b4452888cfd9dae72a25fd7e4f3695e

Wekelijkse instroom

 

Kleine groepjes

 

Socialisatie onder toeziend oog van een opgeleide instructeur

In augustus start er een puppycursus voor de allerjongsten op, de PuppyStart. Oudere pups en pups die de PuppyStart doorlopen hebben, kunnen doorstromen naar de PuppyConnect lessenreeks. Hier worden de eerste basisoefeningen aangeleerd. Deze lessenreeks start in september. Meer informatie hierover volgt later. In afwachting daarvan zijn pups die de PuppyStart volgden welkom op de gratis socialisatiemomentjes. Hier krijg je ook de gelegenheid om vragen te stellen over de opvoeding van je pup.