Op zoek naar de leukste hondenschool?

Ontdek onze basiscursus!

Doorliep je reeds onze PuppyStart-klas, heb je een pup ouder dan 12 weken of kom je graag trainen met je puberende hond? Dan kan je bij ons starten in de basiscursus!

Op zoek naar de leukste hondenschool?

Ontdek onze basiscursus!

Doorliep je reeds onze PuppyStart-klas, heb je een pup ouder dan 12 weken of kom je graag trainen met je puberende hond? Dan kan je bij ons starten in de basiscursus!

Wat houdt onze Basiscursus in?

De basiscursus bestaat uit 1 theorieles en 6 groepslessen waarin we aan de slag gaan met de basisoefeningen. Zo leren we o.a. ontspannen wandelen aan de lijn, hierkomen, de basishoudingen (zit en lig) en nog veel meer. Verder leer je hondentaal begrijpen en leer je onder begeleiding van een gediplomeerde instructeur hoe je je jonge hond kan laten opgroeien tot een stabiele volwassen hond.

Previous slide
Next slide

Herken jij jezelf hierin?

Je bent op zoek naar een leuke hondenschool waar je gezellig met je jonge hond kan trainen.  Je vindt het fijner om begeleid te worden door een vaste instructeur die jou en je hond persoonlijk opvolgt. Je krijgt al stress bij het idee van een trainingsveld met een grote groep en verkiest een klein groepje van max 4 honden. Je wil het beste voor je hond en kiest bewust voor onze welzijns- en beloningsgerichte werkwijze. Je wilt nu een goede basis leggen om problemen in de toekomst te voorkomen.

664e10156426211a65edd234a089d4c8_560x560

Dan heet ik je van harte welkom in onze Basiscursus!

Onze troeven op een rijtje:

... voor een hondenleven lang plezier!

Schrijf je nu in voor onze Basiscursus!

Elke basiscursus bij H-Connect bestaat uit 1 online theorieles, 6 groepslessen en toegang tot ons online leerplatform. Kies één van onderstaande pakketten om jullie basiscursus te personaliseren!

Basic pakket

€ 200,-

Premium pakket

€ 245,-

All-in pakket

€ 290,-

Wanneer kan je starten in onze basiscursus?

Voor de basiscursus werken we met vaste groepjes en vaste startdata. Zo volgen jullie het hele traject in hetzelfde groepje en word je begeleid door je vaste instructeur.

Je kan kiezen voor een lesmoment op dinsdag, woensdag, donderdag of zaterdag. 

Eerstvolgende startdata:

woensdag 21/2, zaterdag 2/3, woensdag 13/3, dinsdag 2/4, donderdag 18/4, zaterdag 18/5, dinsdag 28/5

Zo verloopt de basiscursus:

Stap 1

Meld je aan voor de gewenste startdatum van de basiscursus. Je krijgt nadien een betaalverzoek toegestuurd.

Stap 2

Volg de theorieles op je eigen tempo via ons online leerplatform.

Stap 3

Volg de 6 groepslessen op onze locatie onder begeleiding van een gediplomeerde instructeur.

Het resultaat

Na dit traject:

Vragen die je misschien nog hebt:

De basiscursus start met een online theorieles. deze volg je via ons online leerplatform.

Na de theorieles starten de groepslessen. De basiscursus bestaat uit 6 groepslessen in kleine vaste groep van maximum 4 honden.

Pupjes die de PuppyStart-klas al volgden hebben natuurlijk een kleine voorsprong, maar we verwachten niet dat je hond al iets kan bij de start van de basiscursus. We begeleiden je heel graag in het aanleren van alle oefeningen.

Voor de groepslessen heb je volgende zaken nodig:

  • Een vaste lijn van 1,80-3m lang (geen flexi/rollijn)
  • Voldoende motiverende beloningsvoertjes
  • Een trainingsspeeltje
  • Een matje/kleedje waar je hond op kan liggen.

Ja hoor, graag zelfs! Wij werken niet met corrigerende materialen. Een corrigerende halsband wordt niet toegelaten en we raden dit af om thuis te gebruiken.

Een gewone vaste halsband of een goed passend, ergonomisch Y-tuigje kan je beiden gebruiken tijdens de lessen.

De oefeningen die we tijdens de les doen kan je steeds terugvinden op het online leerplatform. Aan de hand van video’s en beschrijvingen kan je de oefeningen uit de les inhalen. Zo kan je gewoon mee in de volgende les!

Heb je liever wat meer feedback en ondersteuning? Dan kan je de gemiste les inhalen in de vorm van een privéles. We vragen wel om voor de start van de gemiste les even te verwittigen. Je betaald voor deze inhaalles €15,00 i.p.v. het normale tarief voor privélessen. Per lessenreeks heb je recht op 1 inhaalles.

Heb je andere vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje!