Op zoek naar de leukste hondenschool?

Groepstrajecten

Speciaal voor jouw jonge hond ontwikkelde ik onze groepstrajecten. Start vanaf 8 weken in het Puppy traject of vanaf 12 weken in het Junior traject!

Herken jij je hierin?

Dan ben je bij H-Connect op de juiste plek!

Sinds ik in 2017 mijn eerste pupje als gastgezin voor assistentiehonden kreeg, mocht ik al verschillende keren ervaren hoe het is om zelf pups op te voeden. Ik volgde opleidingen en stages in binnen- en buitenland en mocht al meer dan 500 mensen begeleiden in de opvoeding van hun jonge hond.  

Opvoeden met inzicht en begrip

Bij H-Connect zetten we in op een welzijnsgerichte methode met oog voor jou en je jonge hond. We focussen op het voorkomen van problemen voordat ze ontstaan en op het bekrachtigen van het positieve. Het creëren van een band, wederzijds vertrouwen en begrip zijn onze stokpaardjes. Zodat jij en je hond samen kunnen gaan genieten van elk moment. Klaar voor een hondenleven lang plezier?

Voor welk traject kies jij?

Heb je je pup nog niet in huis en wil je je zo goed mogelijk voorbereiden op zijn/haar komst? Vind je het bovendien fijn om extra begeleid te worden doorheen alle puppy- en puberfases van je nieuwe maatje? Dan raad ik je het combitraject: De perfecte start aan!

Ben je enkel op zoek naar groepslessen en is jouw pup jonger dan 3 maanden oud? Meld je dan aan voor het PuppyStart traject. Is je puppy of jonge hond ouder dan 3 maanden? Dan start je in het JuniorStart traject.

De Perfecte Start

€1020,00*

*Of in 3 termijnen van €375,00

Starten is mogelijk vanaf augustus.

PuppyStart traject

€480,00*

*Of in 3 termijnen van €175,00

Uitzonderlijk kan je in de maand juli niet starten in de puppyklas.

JuniorStart traject

€405,00*

*Of in 3 termijnen van €150,00

Eerst volgende startmoment: 27/7

Meer dan 500 anderen gingen je al voor!

Sarah en Siri
“Super tevreden van hun aanpak, lessen en van Hanne! Alle oefeningen worden goed uitgelegd en aangepast naar de hondjes. De focus ligt niet op gehoorzaamheid, maar op het opbouwen van een vertrouwensband met je hond.”
Sarah met Siri
Linda en Isla
“Hanne begeleidt honden én baasjes. Ik heb evenveel bijgeleerd als mijn hond. Er wordt op een heel positieve manier getraind waarbij plezier en connectie met je hond minstens even belangrijk zijn als de prestatie.”
Linda met Isla
Natacha en Nacho
“Ik heb zowel de Puppyklas als de groepslessen gedaan met mijn Berner Sennen pup. Doordat we zo tevreden zijn over de werkwijze van Hanne en we onze puppy elke week zien groeien op alle mogelijke manieren zijn we verder gegaan met de PuberConnect. Ik heb mij bij H-connect ingeschreven omdat het werken in kleine groepjes mij enorm aansprak. En dat bleek de juiste keuze te zijn. Hanne of een collega heeft zo voldoende tijd voor iedereen en er heerst steeds een rustige en aangename sfeer. Ze heeft altijd een luisterend oor voor alle vragen waarmee je zit en ze weet steeds de juiste antwoorden te geven. ”
Natacha met Nacho
8
“Superbegeleiding! Hanne is een onuitputtelijke bron van informatie, geeft je de tips en tricks die jij nodig hebt om je hond op een leuke manier op te voeden. Zeker een aanrader als je een pupje neemt. Billy is ondertussen 10 maanden en dankzij de hulp van Hanne wisten we op welke manier het best te reageren op zijn fratsen en hoe hem dingen aan te leren. Wij zijn fan van haar rustige, vriendelijke en duidelijke aanpak. ”
Monique met Billy
review
“Zeus is geadopteerd uit Spanje en heel onzeker, na 6 weken een heel mooie evolutie gemaakt dankzij deze fantastische dames, Zeus kan niet wachten om samen verder te trainen ! Bedankt om ons te helpen. Werken in kleine groepjes is ook heel positief, groetjes van Zeus ”
Sandra met Zeus
Gwenny en Moose
“Moose is mijn eerste hond. Ik kende niets van honden en opvoeding enkel uit de vele boeken die ik gelezen had voor de aankoop. De dames van H connect hebben mij door een paar moeilijke momenten geholpen door mij steeds bij te staan met goede raad. Het is praktisch privé les. Een op een met je hond en de coach. Gaf me een gerust gevoel. Top service, lieve en aangename coaches die weten met wat ze bezig zijn!”
Gwenny met Moose
review
“Zoals vele eerste hondenbaasjes wil je je hond het beste aanbieden. Een mooie mand, speeltjes, een goede opleiding, de beste voeding en zorgen, kortom alles werd tot in de puntjes uitgezocht. Echter hebben we 1 cruciaal punt over het hoofd gezien en dat is het leren LEZEN van je hond. Dankzij Hanne werden we ons hiervan bewust en het opende voor ons een nieuwe wereld. We merkten al gauw de verschillen op, plus we kregen hierdoor een andere band met onze honden. Ik ben haar hier erg dankbaar voor! Succes Hanne met de verdere opbouw van je eigen project! Wij geloven in jou! Dikke smakkers van ons, Pepper en Marie”
Babeth met Pepper en Marie

Wanneer kan ik starten...

Bij aanmelding kies je een startmoment voor de Puppyklas. Dit kan elke week op zaterdag.

Je plant de eerste privésessie in in mijn agenda via de afsprakenmodule.

Tijdens de eerste privésessie plannen we samen het verdere verloop van het traject in.

 • Bij aanmelding kies je een startmoment voor de Puppyklas. Dit kan elke week op zaterdag om 11u20 of 12u. Ik raad aan om een weekje na thuiskomst te starten. 

 

 • Daarna kies je een startmoment voor de Junior klas. 

We voorzien ongeveer 2x per maand een startmoment zodat je nooit lang moet wachten. Wanneer je kiest voor een startmoment heb je telkens les op datzelfde moment tot het einde van de klas (na 6 lessen).  Je kiest voor deze groepslessen tussen volgende lesmomenten:

  • dinsdag (avond)
  • woensdag (namiddag of avond)
  • donderdag (avond)
  • zaterdag (voormiddag).

 

 • Halverwege de Junior klas kan je een plekje reserveren voor de Cadet klas. Deze vindt plaats op dezelfde dagdelen als de Junior klas.
 • Bij aanmelding kies je een startmoment voor de Junior klas. 

We voorzien ongeveer 2x per maand een startmoment zodat je nooit lang moet wachten. Wanneer je kiest voor een startmoment heb je telkens les op datzelfde moment tot het einde van de klas (na 6 lessen).  Je kiest voor deze groepslessen tussen volgende lesmomenten:

  • dinsdag (avond)
  • woensdag (namiddag of avond)
  • donderdag (avond)
  • zaterdag (voormiddag).

 

 • Halverwege de Junior klas kan je een plekje reserveren voor de Cadet klas. Deze vindt plaats op dezelfde dagdelen als de Junior klas.

Het resultaat

Na dit traject:

Vragen die je misschien nog hebt:

Afhankelijk van de planning van de verschillende klassen en de doorstroom ervan kan je rekenen op een doorlooptijd van:

 • De Perfecte Start: 5 maanden
 • PuppyStart: 4-5 maanden
 • JuniorStart: 3-4 maanden

Ik raad je aan om een weekje na de thuiskomst te starten. Zo hebben jullie elkaar alvast wat leren kennen en is je nieuwe beste vriend al wat gewend aan zijn/haar nieuwe thuis.

Nieuwe puppyeigenaars hebben na een eerste week al heel wat vragen en vinden het wel fijn om een klankbord te hebben aan de instructeur en andere puppybaasjes.

Nee hoor! Wij zijn er om jou te helpen met alles aan te leren.

Puppy’s zijn bij H-Connect welkom vanaf 8 weken. Heeft je pup lang genoeg bij de moederhond gezeten? Dan heeft hij normaal voldoende antistoffen meegekregen uit de moedermelk om beschermd te zijn. 

Omdat bij ons enkel honden komen die volledig beschermd zijn (gevaccineerd of antistoffen uit de moedermelk) hoeven pups niet te wachten tot ze alle vaccins hebben gehad. Verder vragen wij altijd om tijdens de lessen de pups uit elkaar te houden.

Niets houd je dus tegen om al vanaf 8 weken te komen socialiseren in ons PuppySocialisatie klasje. Voel je jezelf er beter bij om toch wat langer te wachten? Uiteraard is dat ook helemaal oké! Dan sla je het PuppySocialisatie klasje over en start je vanaf 12 weken in de Junior klas.

De 4 lesjes in de puppysocialisatie klas volg je op zaterdag om 11u20 of 12u. Je kan hier elke week starten en hoeft dus niet te wachten op een startmoment!

In de Junior en Cadet klas kan je 2x per maand starten in een groepje. Wanneer je kiest voor een startmoment heb je telkens les op datzelfde moment tot het einde van de klas (na 6 lessen).  Je kiest voor deze groepslessen tussen volgende lesmomenten:

 • dinsdag (avond)
 • woensdag (namiddag of avond)
 • donderdag (avond)
 • zaterdag (voormiddag).

Omdat ik het belangrijk vind dat je niet moet wachten om met je jonge puppy te kunnen beginnen, kan je in de Puppy klas elke zaterdag starten. Je hoeft dus niet te wachten op een plekje!

Voor de Junior klas werken we met vaste groepjes. Het onderstaande lijstje met startmomenten wordt maandelijks bijgewerkt. Startmomenten voor de Junior klas:

 • zaterdag 27/7 om 9u
 • dinsdag 13/8 om 19u
 • donderdag 28/8 om 19u
 • zaterdag 21/9 om 9:00
 • Verdere startmomenten worden nog ingepland
 • 1 voorbereidende sessie op  de komst van je pup
 • 1 sessie na aankomst van je pup
 • 1 socialisatie uitstapje
 • 1 sessie om bij te sturen in de puberteit

Jazeker! Je kan zowel bij ‘De Perfecte Start’, het PuppyStart traject als bij het JuniorStart traject kiezen voor betalen in 1x of voor een gespreide betaling.

 • ‘De Perfecte Start’:
  1 x €1020,00 OF 3 x €375,00
 • PuppyStart traject:
  1 x €480,00 OF 3 x €175,00
 • JuniorStart traject:
  1 x €405,00 OF 3 x €150,00

Je kan op voorhand een oriëntatiegesprek boeken in mijn agenda via deze pagina.

Heb je een pupje jonger dan 10 weken? Dan kan je ervoor kiezen om eerst ons Puppy socialisatie klasje te komen volgen vooraleer je het hele traject aan gaat. Meer info hierover vind je hier.

We vullen onze FAQ graag nog aan. Is er iets nog niet helemaal duidelijk? Stuur ons gerust een berichtje!

Heb je andere vragen over onze groepstrajecten? Stuur me gerust een berichtje!