Over mij & h-connect

Een hondenschool, maar net wat anders.

Ontwerp zonder titel

De werking van H-Connect

Methode

De connectie tussen jou en je hond staat doorheen lessen bij H-Connect centraal. We gaan werken aan de band tussen jullie, vertrouwen, respect, communicatie en samenwerking.

Tijdens de lessen besteden we veel aandacht aan wederzijds begrip. Je hond leert om op jou te letten en jij krijgt inzicht in hondentaal en -gedrag. Je leert aan je hond zien wat hij leuk vindt en wat niet. Hoe je kan zien dat hij iets spannend vindt en hoe je daar dan meteen op kan inspelen.

Visie

Iedere hond is anders. Daarom gaan we samen op zoek naar wat werkt voor jouw hond, wat hem motiveert en wat hij nodig heeft om zich goed te voelen.

Trainen doen we bij H-Connect aan de hand van een belonings- en welzijnsgerichte trainingsmethode. 

In plaats van te focussen op wat er mis loopt, gaan we je hond vertellen wat hij goed doet en welke grenzen er zijn. Tijdens het trainen maken we hiervoor vaak gebruik van een clicker, hoewel dit niet verplicht is en je zonder clicker ook welkom bent!

“Samenwerken, begrip en vertrouwen staan centraal bij H-Connect!”

Welzijnsgerichte methode

Bij H-Connect staat de connectie tussen jou en je hond centraal. Wij gebruiken uitsluitend welzijnsgerichte methodes en trainen beloningsgericht.

Persoonlijke aandacht

Iedere hond (en baasje) is anders. Daarom gaan we samen op zoek naar wat jullie nodig hebben. We vinden het belangrijk dat jullie beiden je goed voelen.

Professionele begeleiding

Om jou te verzekeren van de juiste hulp, wordt je bij H-Connect uitsluitend begeleid door gediplomeerde professionals.

Team H-Connect

Hanne

(Kynologisch instructeur, puppycoach)

Als gastgezin van assistentiehonden in opleiding maakte Hanne kennis met het opvoeden van pups en het trainen van honden. Ze volgde de opleiding tot kynologisch instructeur aan de Martin Gaus Academie (Lelystad, Nederland) waarna ze verder ging met de opleiding tot kynologisch gedragstherapeut. Na stage te lopen op verschillende hondenscholen in België en Nederland startte ze in 2019 met H-Connect. 

Hanne verzorgt bij H-Connect individuele puppybegeleiding, privélessen doorheen de dag en aankoopadviesgesprekken. Daarnaast vind je haar ook terug in de online lessen op ons online leerplatform, geeft ze de wekelijkse PuppyStart groepslessen en de basiscursus op woensdag en zaterdag.

Veronique

(Kynologisch instructeur, voedingsconsulent)

Veronique volgde in 2021 de opleiding tot kynologisch instructeur aan de Martin Gaus Academie (Lelystad, Nederland). Ze deed stage in verschillende hondenscholen en vond in 2023 haar plekje bij H-Connect.

Veronique kan je bij H-Connect vinden op dinsdag- en donderdagavond voor groepslessen. Verder staat zij ook paraat voor individuele sessies die in de avond doorgaan en kan je bij haar terecht voor een voedingsconsult.

Veronique

Gratis download

De ultieme checklist voor nieuwe puppyeigenaars!

Je hebt besloten om een pup in huis te nemen, of misschien heb je er al eentje rond trippelen? In deze gratis download vind je alle producten die handig zijn om in huis te hebben voordat je pup zijn intrede doet!