Speciaal voor de jongste pups
van 8 tot 12 weken

PuppyStart-klas

Kom met je pup vanaf 8 weken naar onze PuppyStart-klas en geef je pup de best mogelijke start! Terwijl jij een heleboel puppy-kennis op doet, krijgt je pup de kans om te wennen aan de locatie en aan de aanwezigheid van leeftijdsgenootjes. Onze PuppyStart lessen zijn de ideale setting voor gecontroleerde socialisatie met andere pups onder toeziend oog van een opgeleide instructeur.

Speciaal voor de jongste pups
van 8 tot 12 weken

PuppyStart-klas

Kom met je pup vanaf 8 weken naar onze PuppyStart-klas en geef je pup de best mogelijke start! Terwijl jij een heleboel puppy-kennis op doet, krijgt je pup de kans om te wennen aan de locatie en aan de aanwezigheid van leeftijdsgenootjes. Onze PuppyStart lessen zijn de ideale setting voor gecontroleerde socialisatie met andere pups onder toeziend oog van een opgeleide instructeur.

Is je pup ouder dan 12 weken? Dan kan je meteen starten met onze basiscursus.

Herken jij jezelf hierin?

€ 75,-

664e10156426211a65edd234a089d4c8_560x560

Dan heet ik je van harte welkom in ons PuppyStart-klasje!

Geef je pup de best mogelijke start!

Terwijl jij een heleboel puppy-kennis op doet, krijgt je pup de kans om te wennen aan de locatie en aan de aanwezigheid van leeftijdsgenootjes. Onze PuppyStart lessen zijn de ideale setting voor gecontroleerde socialisatie met andere pups onder toeziend oog van  een opgeleide instructeur.

Voor deze vierdelige lessenreeks betaal je €75,00. Hierin inbegrepen:

  • 4 praktijklessen van 30 min waarin we telkens een ander thema behandelen.
  • de mogelijkheid om al je prangende puppyvragen te stellen.
  • alle nodige informatie om van de eerste weken met je pup in huis een feestje te maken!

Meld je aan voor de PuppyStart klas

De PuppyStart groepslessen kan je volgen op zaterdag om 11u20 of 12u. Bij aanmelding kan je (indien beschikbaar) je moment van voorkeur aanduiden.

Pups zijn welkom vanaf 8 weken. Omdat de ontwikkeling van je pup niet stil staat, kan je bij H-Connect elke week instromen. Er is dus geen wachttijd. Aanmelden is noodzakelijk zodat we weten dat je komt.

Is je pup ouder dan 12 weken? Dan kan je meteen starten met onze basiscursus.

Zo verloopt onze PuppyStart-klas

Stap 1

Meld je aan via het aanmeldformulier.

Stap 2

Je ontvangt een uitnodiging voor de PuppyStart-klas via mail.

Stap 3

Volg onze 4 PuppyStart lessen.

Het resultaat

Na onze PuppyStart-klas:

Is je pup ouder dan 12 weken?
Heb je de PuppyStart-klas doorlopen?

Dan kan je starten met onze basiscursus!

Vragen die je misschien nog hebt:

De PuppyStart klas kan je volgen op zaterdag om 11u20 of 12u, afhankelijk van de beschikbare plekjes. Zolang er voldoende plek is kan je bij inschrijving je moment van voorkeur aanduiden.

Aanmelden kan je doen door het aanmeldformulier in te vullen.

We raden aan om een weekje na de thuiskomst te starten in de PuppyStart-klas. Zo heeft de pup alvast wat kunnen wennen aan de nieuwe omgeving en aan jullie. Nieuwe puppyeigenaars hebben na een eerste week vaak al heel wat vragen en vinden het wel fijn om even een klankbord te hebben aan de instructeur en andere puppybaasjes.

Van de pups wordt er in de PuppyStart-klas nog niets verwacht. Ze leren rustig zijn in aanwezigheid van andere pups, maken kennis met de omgeving, leren hun naam kennen en we geven enkele korte handige oefeningetjes mee. Tijdens de lessen wordt er vooral veel informatie gegeven over het opvoeden van een pup en is er veel ruimte om vragen te stellen. We werken in groepjes van max 4 pups en elke pup volgt zijn eigen tempo.

Puppy’s zijn bij H-Connect welkom vanaf 8 weken in onze PuppyStart klas. Heeft je pup lang genoeg bij de moederhond gezeten? Dan heeft hij normaal voldoende antistoffen meegekregen uit de moedermelk om beschermd te zijn. 

Omdat bij ons enkel honden komen die volledig beschermd zijn (gevaccineerd of antistoffen uit de moedermelk) hoeven pups niet te wachten tot ze alle vaccins hebben gehad. Verder vragen wij altijd om tijdens de lessen de pups uit elkaar te houden.

Niets houd je dus tegen om al vanaf 8 weken te komen socialiseren in ons PuppyStart klasje. Voel je jezelf er beter bij om toch wat langer te wachten? Uiteraard is dat ook helemaal oké! Vanaf 12 weken kan je starten met onze basiscursus en in tussentijd is de PuppyStart begeleiding misschien wel iets voor jou!

De lessenreeks van de PuppyStart klas bestaat uit 4  lessen die elk in een ander thema staan: voeding, verzorging, socialisatie en interactie

Deze thema’s worden tijdens de les uitvoerig besproken. We geven je telkens handige tips en tricks om toe te passen met je pup. Daarnaast beantwoorden we met veel liefde elke prangende puppyvraag die je hebt.

Zo zijn zindelijkheid, benchtraining, puppybijten en op stap met de pup ook veel voorkomende onderwerpen.

Een vaste lijn (geen flexi/rollijn), kleine snoepjes om je pup mee te belonen, het favoriete speeltje van je pup en een matje/kleedje waar je pup op kan liggen.

We vullen onze FAQ graag nog aan. Is er iets nog niet helemaal duidelijk? Stuur ons gerust een berichtje!

Heb je andere vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje!

Gratis download

De ultieme checklist voor nieuwe puppyeigenaars!

Je hebt besloten om een pup in huis te nemen, of misschien heb je er al eentje rond trippelen? In deze gratis download vind je alle producten die handig zijn om in huis te hebben voordat je pup zijn intrede doet!