it feels like summer!

SummerSchool

Kom vrij trainen met je hond tijdens de summerschools op woensdagavond of donderdagochtend! Wij voorzien de leukste oefeningen, breng jij je enthousiasme mee?

FAQ's PuppyStart-klas
It feels like summer!

SummerSchool

Kom vrij trainen met je hond tijdens de summerschools op woensdagavond of donderdagochtend! Wij voorzien de leukste oefeningen, breng jij je enthousiasme mee?

Wat houdt de SummerSchool in?

Tijdens onze SummerSchools gaan jij en je hond zelfstandig aan de slag. We voorzien verschillende leuke, uitdagende oefeningen en werken met een doorschuifsysteem. Bij elke oefening zorgen we voor verschillende niveau’s.Β  Zo is er voor iedereen wat wils!

Hanne zal de SummerSchools met veel plezier begeleiden.

Wat er zo leuk aan is?

🌞 Samen gezellig bezig zijn!
🌞 Trainen op de koelste momenten van de dag
🌞 Oefeningen met een twist

Meld je aan voor de SummerSchool

Waar je normaal bij H-Connect enkel lessenreeksen kan volgen in groep, hoeft dat in de SummerSchool niet. Je kiest zelf hoevaak je wilt komen. Kies je voor losse lessen? Dan betaal je €25,00/ les. Kies je meteen voor 4 lessen? Dan krijg je een leuke korting en betaal je €89,00!

De SummerSchools van H-Connect worden door Hanne gegeven.

€ 25,00 / €89,00

Op woensdag en/of donderdag in augustus

Wanneer ben jij erbij?

Zo werkt het...

Stap 1

Meld je aan via het aanmeldformulier en duid de data aan dat je wilt komen SummerSchoolen.

Stap 2

Je ontvangt een uitnodiging voor de lessen via mail.

Stap 3

Pak je hond mee en kom gezellig trainen!

Vragen die je misschien nog hebt:

Aanmelden kan je doen door het aanmeldformulier in te vullen. Dat kan via hier.

Als je onze basiscursus hebt gevolgd, kunnen jullie alles wat nodig is deel te nemen aan de SummerSchools! We verwachten niet dat jullie alle oefeningen al perfect kunnen uitvoeren. Wel belangrijk is dat je hond okΓ© is met het trainen in groep.

Een vaste lijn (geen flexi/rollijn), kleine snoepjes om je hond mee te belonen, het favoriete speeltje van je hond en zin om te trainen!

Je kan kiezen voor lessen op woensdagavond 20u of voor lessen op donderdagochtend 10u. Misschien wil je wel zowel op woensdagavond als op donderdagochtend komen. Je kan er zelfs voor kiezen om de ene week op woensdag en de andere week op donderdag te komen. Je bent vrij om lessen te boeken naargelang het in jouw zomeragenda past!

We vullen onze FAQ graag nog aan. Is er iets nog niet helemaal duidelijk? Stuur ons gerust een berichtje!

Heb je andere vragen over dit aanbod? Stuur me gerust een berichtje!